Vitamina D pentru oase puternice

Copiii mici descoperă lumea și sunt din ce în ce mai activi. Vitamina D este, în mod special, importantă pentru dezvoltarea sănătoasă, în etapa de creștere. Împreună cu calciu, vitamina D joacă un rol important în metabolismul osos și sprijină formarea oaselor sănătoase. Totuși, carențele de vitamina D sunt destul […] mai mult »

Cum hrăneşti un copilul mofturos

Odătă ce s-a început diversificarea alimentaţiei, parte din părinţi se lovesc de o altă problemă deloc de neglijat: copiii mofturoşi. Orice ar vrea mama să le dea să mănânce, copiii nu cooperează, iar ora de masă devine o povară atât pentru mamă, cât şi pentru copil, un timp irosit cu […] mai mult »

Cum depistăm intoleranţa alimentară

Intoleranţa alimentară este reprezentată prin anumite reacţii de respingere ale organismului faţă de  alimentele pe care nu le poate digera şi asimila în mod corespunzător. Intoleranţa alimentară nu trebuie confundată cu alergia alimentară. Intoleranţa alimentară la bebeluşi Odată ce s-a început diversificarea alimentaţiei la bebeluşi, organismul intră în contact cu […] mai mult »

Sfaturi pentru începutul diversificării

Începutul diversificării la bebeluși este cel mai greu, de aceea te vom ghida și își vom oferi sfaturi utile pentru ca bebelușul tău să facă trecerea fără mari probleme în această etapă foarte importantă din dezvoltarea sa. Cum începi diversificarea În primele 3-4 zile de diversificare specialiștii recomandă să îl […] mai mult »