Atunci când se pleacă în concediu împreună cu cel mic, trebuie luată în calcul, în mod foarte serios, problema alimentaţiei. Mai ales pe perioada verii, se impun măsuri foarte stricte. În funcţie de vârsta copilului şi de alimentele deja introduse în alimentaţie, mama va avea grijă ca micuţul să fie hrănit corect, cu mâncare proaspătă şi sigură pentru el.
Cazarea cu bucătărie
Una dintre variantele cele mai indicate este cea în care cazarea se va face la un punct care pune la dispoziţie o bucătărie bine utilată. Este adevărat că mama va petrece ceva timp gătind pentru micuţ, chiar dacă este în concediu, însă este mult mai importantă siguranţa lui alimentară, decât faptul că se pierd câteva ore în bucătărie.
Mai rămâne doar să se procure ingredientele, în condiţii sigure de transport şi depozitare. Ulterior mama va putea pregăti exact ceea ce poate copilul să mănânce, având garanţia că este proaspăt şi bine tolerat de către micuţ.
CONTINUARE – Alimentaţia bebeluşului în concediu
Redactor în cadrul redacției Creative Art Copywriting
Respectând limba română şi cititorii, documentându-mă permanent cu interes şi asumare, informându-mă despre tot ceea ce apare nou în domeniile abordate, scopul meu este de a redacta articole corecte, bogate informaţional, fluente, sistematizate, accesibile şi utile.