Carnea în alimentația copiilor, la începutul diversificării. Au nevoie copiii de carne?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

banner_adv_carne_10

Carnea asigură nutrienți importanți pentru o creștere sănătoasă.

Nutriționiștii sunt de acord că cei mici, cu vârste mai mari de 6 luni, au nevoie de carne. Acesta este momentul în care depozitul de fier, pe care copiii și l-au creat în burtica mamei, este epuizat și fierul trebuie absorbit din hrană, întrucât corpul nu-l poate produce de unul singur.

Dar ce face, de fapt, fierul din carne?

6535_hippglas_karrotten-reis-wildlachs_v03Carnea este sursa ideală de fier, deoarece fierul din carne este, în mod special, ușor disponibil pentru corp.

Poate că deja vă puneți întrebarea următoare: De ce este fierul atât de important pentru o creștere sănătoasă? Nu este posibil și fără?“

Pentru un sugar, fiecare deficit din acest oligoelement va avea impact asupra sănătății sale.

Fierul este un component al celulelor roșii ale sângelui, care asigură transportul oxigenului către celule. Celulele au nevoie de oxigen pentru a produce energie pentru corp. Majoritatea oxigenului este necesar pentru creier.

Din aceste motive, fierul este în mod special important pentru dezvoltarea mentală a sugarului.

Cu HiPP puteți fi siguri că, în toate produsele, se folosește doar carne de calitate organică strict controlată, carne ce provine de la animale crescute în condiții corespunzătoare fiecărei specii.

Mai mult, piureurile cu legumele HiPP și meniurile cu carne și legume HiPP sunt îmbogățite și cu ulei organic din semințe de rapiță.

Acesta reprezintă una dintre cele mai bune surse vegetale de acizi grași Omega-3.

Uleiul din semințe de rapiță conține cantități ridicate de Omega-3 – de 10 ori mai mult, de exemplu, față de uleiul de măsline – iar structura favorabilă de acizi grași a uliului din semințe de rapiță este foarte eficientă în a ajuta corpul să proceseze acești acizi grași Omega-3 esențiali.

Un efect secundar favorabil este acela că uleiul din semințe de rapiță, utilizat în hrana pentru sugari, are un gust moderat pentru a nu afecta gustul mâncării – un avantaj clar pentru micuții gurmanzi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *