Ceaiurile HiPP pentru întreaga familie

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Toamna este anotimpul în care petreci cel mai mult timp alături de familie, serile sunt tranformate în seri de film, cu popcorn și un ceai fierbinte care să fie savurat de toți, de la mic la mare. În familia noastră s-a alăturat de curând un nou membru de câteva luni, care are nevoie, la fel ca și adulții și copiii din familie, de lichide. De multe ori, optez pentru administrarea de ceai celui mic, mai ales în perioadele în care nu se simte confortabil, are stări de agitație și nu poate să doarmă.

O întrebare care stă de multe ori pe buzele mămicilor tinere și care a stat și pe buzele mele la început se referă la consumul de ceai în cazul bebelușilor. Mai exact, au voie bebelușii să bea ceai? Și dacă da, ce fel de ceai îi putem da celui mic? Unii medici sunt destul de categorici în acest sens și susțin că unui bebeluș cu o vârstă de până la 6 luni nu ar trebui să i se introducă în alimentație ceaiul din mai multe motive, cum ar fi: ceaiul afectează asimilarea mineralelor în corp și poate duce chiar la un deficit de fier, afectează procesele de digestie și diluează sucurile gastrice. Alți medici în schimb susțin că ceaiul din plante este complet inofensiv dacă este administrat corespunzător, adică maxim 10-15 ml de ceai între mese sau înainte de alăptare. Desigur, nu orice ceai este bun pentru bebeluși, ceaiul verde sau ceaiul negru fiind excluse din start datorită conținutului mare de cofeină.

După cum spuneam, de multe ori, ceaiurile se dovedesc a fi un aliat important al copiilor împotriva colicilor sau a stărilor de agitație. Spre exemplu, ceaiul de fenicul este excelent pentru ameliorarea durerilor provocate de colici, iar ceaiul de fructe poate fi remediul perfect pentru serile în care copiii se agită fără motiv și nu are somn. Ceaiurile îi ajută pe cei mici să se relaxeze și să uite de orice neplăcere. Aceste ceaiuri pot fi administrate de la o vârstă fragedă, dar în acest sens trebuie să le alegi foarte bine pentru că există ceaiuri care pe lângă planta de bază pot să conțină și alte plante periculoase pentru sănătatea copiilor.

Eu sunt foarte atentă atunci când vine vorba de alegerea produselor pentreu familia mea și stau și cântăresc toate opțiunile pe care le am la dispoziție pentru a o alege pe cea mai bună. La fel s-a întâmplat și în cazul ceaiului. Dacă mergi într-un supermarket obișnuit, vei vedea cel puțin 20-30 de ceaiuri, deci cum știi care este cel bun atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici? Pentru a te scuti de timpul pierdut în magazine și de cantitatea de informații pe care trebuie să o parcurgi pentru a alege cel mai bun ceai, îți voi spune opțiunea mea finală: ceaiurile HiPP de fenicul și de fructe. Aceste ceaiuri sunt organice, nu au adaos de zahăr, arome, coloranți sau conservanți, iar plantele au fost atent selectate, din culturi ecologice. Ceaiul organic de fructe conține mere, măceșe, morcovi și zmeură, toate ecologice, testate riguros pentru depistarea tuturor substanțelor dăunătoare. Dar avantajul cel mai mare este că poate fi consumat fără nicio problemă atât de bebeluș, cât și de restul familiei.

De când am descoperit ceaiurile HiPP, familia mea abia așteaptă serile friguroase de toamnă pentru a ne încălzi cu o cană de ceai fierbinte și a ne bucura de câteva momente plăcute petrecute împreună. Alege și tu cel mai bun ceai pentru familia ta, alege ceaiurile HiPP!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *