Cum pregătești corect mâncarea bebelușului

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Puiul tău a venit pe lume și simți că lumea ta s-a schimbat profund. Nevoile lui sunt pe primul plan, iar una dintre ele se referă la hrană. După un start mai mult sau mai puțin ezitant, primele luni de viață par destul de ușoare din acest punct de vedere, mai ales dacă bebelușul tău este alăptat. Ceva mai dificil, dar nu cu mult, este în cazul bebelușilor hrăniți cu lapte praf. Probabil că a mai durat ceva găsirea formulei de lapte potrivită, dar dacă acest lucru a fost găsit, lucrurile merg ”ceas”.

Dar, bebelușul nu se poate hrăni numai cu lapte și de la vârsta de aproximativ 6 luni multe mămici încep deja diversificarea. Ei, acum începe partea mai dificilă. Dacă unii bebeluși acceptă ușor alimentele și au și poftă de mâncare, pentru alții ”a mânca” presupune doar lapte și nimic altceva. În fine, aceasta este o cu totul altă problemă, pe care o vom aborda într-un alt articol. În rândurile de mai jos ne vom ocupa despre modul în care să pregătești corect mâncarea pentru bebeluși.

CONTINUARE – Vezi cum pregătești corect mâncarea bebelușului

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *