Despre roșiile ecologice

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Legumele ecologice HiPP sunt cultivate natural, fără folosirea pesticidelor, a insecticidelor sau a fertilizatorilor chimici sau sintetici. Fermierii HiPP păstrează sănătatea culturilor și solurile printr-un sistem inteligent de rotație a culturilor.

Controlul dăunătorilor se realizează prin intermediul păsărilor și insectelor benefice. De aceea, creăm habitate sustenabile pentru aceste mici ajutoare, pentru a le ajuta să se stabilească pe terenurile și pajiștile HiPP: plantăm garduri vii, semănăm rânduri cu flori de-a lungul marginilor câmpurilor și amenajăm cuiburi. Mai mult, toate aceste măsuri sunt luate pentru a proteja echilibrul ecologic sensibil.

Recoltăm cantități mici din materiile prime HiPP, prin  metode natural,  astfel protejând climatul, pânza freatică și îmbunătățind calitatea ingredientelor noastre.

Roșiile ecologice HiPP cresc foarte bine în climatul tipic mediteranean, cu veri calde și uscate și ierni blânde și ploioase. Doar aici capătă aroma intensă.

De aceea, cultivăm roșiile HiPP în țări, precum Italia, Spania și Turcia. Datorită climatului uscat din aceste țări, roșiile sunt cultivate pe câmpuri deschise. Acest lucru adaugă o provocare suplimentară agriculturii ecologice, deoarece roșiile sunt și mai sensibile la boli și la dăunători.

 Despre varietate

Există mii de soiuri de roșii. HiPP procesează toate tipurile de roșii, atât cele ovale, cât și cele rotunde. Roșiile HiPP nu sunt lăsate să crească în sus, ci cresc de-a lungul pământului, pe tot terenul. Pentru a-și păstra aroma tipică de roșie, acestea sunt procesate, imediat după recoltare.

Știați că roșiile ar trebui depozitate separat, de alte legume și de alte fructe?

La fel ca merele, roșiile eliberează etilenă – un gaz care favorizează procesul de coacere.

Roșiile sunt plante solanacee. Inițial, au provenit din America de Sud și Centrală și, ulterior, și-au găsit drumul spre Europa.

Ceva bun pentru copilul tău

 Roșiile ecologice au o aromă fructată și sunt ideale pentru mesele din perioada diversificării. Roșiile conțin, printre altele, vitamina C, acid folic și potasiu, care sunt importante pentru dezvoltarea sistemului muscular și al sistemului nervos. Datorită procesării foarte atente, toate vitaminele se păstrează intacte.

Foarte important! Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Se recomandă alăptarea exclusivă cu lapte matern pentru sugarii cu vârsta de până la 6 luni si continuarea alăptării alături de începerea diversificării la recomandarea medicului.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *