Greșeli pe care le poți face, în diversificare

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Diversificarea este un  moment de care majoritatea mămicilor începătoare se tem, și din această cauză, din dorința de a face mult bine, se obține exact efectul invers. De aceea, vă recomandăm să vă relaxați, și să citiți care sunt greșelile pe care le puteți face în această etapă. În cazul în care ați sesizat că deja vă încadrați în vreuna dintre categorii, sau chiar în mai multe, aveți posibilitatea să vă corectați micile neajunsuri.

Începi prea devreme

Organizația Mondială a Sănătății recomandă vârsta de 6 luni ca fiind indicată pentru începerea diversificării. Cu toate acestea, chiar unii pediatri susțin că aceasta ar trebui începută mai devreme. Adevărul este că fiecare bebeluș este unic, iar dacă micuțul tău, chiar dacă ai început de la 6 luni cu diversificarea, nu este încă pregătit, nu îl forța. Riști să transformi această etapă din viața lui în ceva de genul ”bau-bau” și să perceapă mesele ca pe o pedeapsă.

CONTINUARE – Greșeli pe care le poți face, în diversificare

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *