Sfaturi utile pentru hrănirea bebeluşului în primul an

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Hrănirea bebeluşului este cel mai importat aspect pentru primele luni de viaţă. De acest proces depinde sănătatea micuţului, creştera şi dezvoltarea. Un bebeluş hrănit corespunzător, se va dezvolta normal şi îşi va descoperi abilităţile într-un  ritm firesc. În mod normal, mama este cea care are grijă ca hrănirea micuţului să se desfăşoare firesc, cea care va găsi cele mai bune metode  în a-i asigura micuţului nutrienţii necesari unei creşteri normale.

Bebeluşul până la 6 luni

Până la vârsta de 6 luni, bebeluşul mănâncă doar lăptic. Alăptat la sân, cel mic va beneficia de toţi nutrienţii necasari şi îşi va asigura şi hidratarea optimă. Mama se va obişnui foarte repede cu nevoile micuţului, indicat fiind a-l hrăni la cerere, nu la ore fixe.

Pentru cel hrăniţi cu lapte praf, se va stabili un orar orientativ, astfel încât micuţii să fie hrăniţi echilibrat. Se vor achiziţiona biberoane şi tetine adaptate vârstei, speciale împotriva colicilor.

CONTINUARE – Vezi sfaturi utile pentru hrănirea bebeluşului în primul an

Înapoi1 din 5
Vezi continuarea apăsând butonul "Înainte"

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *