Printre cele mai folosite legume atunci când vine vorba despre diversificarea celui mic, țelina este apreciată pentru gustul său specific, dar și pentru mulțimea de vitamine și minerale pe care o oferă organismului. Combinația cu morcov, rădăcină de pătrunjel sau păstârnac este clasică în bucătăria românească, și aproape că nu există ciorbă tradițională care să nu o conțină.
Țelina este una dintre cele mai bogate legume în vitamina K, la care se mai adaugă acid folic, fibre, vitaminele A și C, magneziu, cărora li se adaugă și calciul sau vitaminele B 1, B 2, B 5 și B 6.
CONTINUARE – Țelina, sursă bună de vitamina K
Redactor în cadrul redacției Creative Art Copywriting
De-a lungul timpului am încercat să mă perfecționez urmând diferite cursuri din mai multe domenii. Încă mai frecventez astfel de cursuri deoarece în viață nimeni nu se naște învățat. Îmi place să mă implic în proiecte prin care să intru în contact cu oamenii și prin intermediul cărora mă pot dezvolta profesional și personal.