Țelina, sursă bună de vitamina K

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Printre cele mai folosite legume atunci când vine vorba despre diversificarea celui mic, țelina este apreciată pentru gustul său specific, dar și pentru mulțimea de vitamine și minerale pe care o oferă organismului. Combinația cu morcov, rădăcină de pătrunjel sau păstârnac este clasică în bucătăria românească, și aproape că nu există ciorbă tradițională care să nu o conțină.

Plină de calciu

Țelina este una dintre cele mai bogate legume în vitamina K, la care se mai adaugă acid folic, fibre, vitaminele A și C, magneziu, cărora li se adaugă și calciul sau vitaminele B 1, B 2, B 5 și B 6.

CONTINUARE – Țelina, sursă bună de vitamina K

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *