Trei rețete perfecte în autodiversificare

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Brioșe cu cartofi și broccoli

Rețeta de mai jos se va număra rapid printre preferatele celui mic, dar chiar și a voastră, a celorlalți membri ai familiei, fiind un excelent mic dejun. Aveți nevoie de 2 cartofi mari, ulei de măsline sau de porumb, broccoli, 4 gălbenușuri de ouă, cam un sfert de cană de brânză ușor sărată, și aceeași cantitate de lapte. Pentru a prepara, începe prin a da pe răzătoare cartofii și scurge-i bine de apă. Amestecă bine cu uleiul, după care le împarți cantitatea în formele pentru brioșe. Apasă bine, pentru a se forma ca o cupă, și lasă la cuptor cam un sfert de oră. Între timp, taie cam 3-4 buchețele de broccoli mărunt și fierbe până se înmoaie. Gălbenușurile, brânza și laptele se bat bine într-un bol separate. Tot ce mai trebuie să faci este să scoți tava din cuptor și să adaugi bucățelele de broccoli și amestecul din cele trei de mai sus. Se m ai lasă la cuptor 15 minute și rezultatul este unul mai mult decât delicios.

CONTINUARE – Trei rețete perfecte în autodiversificare

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *