Supă cremă de țelină
Supele cremă sunt ideale în autodiversificare, iar următoarea va fi una plină de aromă și gust bun și ideală pentru prânz. Ai nevoie de o țelină nu prea mare, o ceapă, un cățel de usturoi, 1 litru de apă sau de supă de legume, și cam 100 ml de smânână. Dacă puiul este mai mare, poți pune și sare și piper. Pentru preparare, taie țelina în cuburi pentru a fierbe mai repede, la fel și ceapa și usturoiul. Înmoaie-le în puțin ulei de măsline, la foc mic, după care adaugă apa. Lasă la fiert cam un sfert de oră, sau până s-au fiert legumele. După aceea, trece-o prin blender, și eventual și printr-o sită. Adaugă smântâna, dacă vrei neapărat și… poftă bună.
CONTINUARE – Trei rețete perfecte în autodiversificare
Redactor în cadrul redacției Creative Art Copywriting
De-a lungul timpului am încercat să mă perfecționez urmând diferite cursuri din mai multe domenii. Încă mai frecventez astfel de cursuri deoarece în viață nimeni nu se naște învățat. Îmi place să mă implic în proiecte prin care să intru în contact cu oamenii și prin intermediul cărora mă pot dezvolta profesional și personal.