Trei rețete perfecte în autodiversificare

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Supă cremă de țelină

Supele cremă sunt ideale în autodiversificare, iar următoarea va fi una plină de aromă și gust bun și ideală pentru prânz. Ai nevoie de o țelină nu prea mare, o ceapă, un cățel de usturoi, 1 litru de apă sau de supă de legume, și cam 100 ml de smânână. Dacă puiul este mai mare, poți pune și sare și piper. Pentru preparare, taie țelina în cuburi pentru a fierbe mai repede, la fel și ceapa și usturoiul. Înmoaie-le în puțin ulei de măsline, la foc mic, după care adaugă apa. Lasă la fiert cam un sfert de oră, sau până s-au fiert legumele. După aceea, trece-o prin blender, și eventual și printr-o sită. Adaugă smântâna, dacă vrei neapărat și… poftă bună.

CONTINUARE – Trei rețete perfecte în autodiversificare

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *