Chifteluțe de cartofi
Ideale pentru cină, aceste chifteluțe se fac extreme de ușor și sunt delicioase. Aveți nevoie de jumătate de kilogram de cartofi, două gălbenușuri, sare, ulei, pesmet și mărat. Cartofii se fierb, după care se pasează ca pentru piure. Se adaugă gălbenușurile bătute cu puțină sare, mărar tăiat mărunt și se formează biluțe, care se trec prin pesmet și se coc la cuptor, într-o tavă unsă cu ulei. Cam jumătate de oră la foc mare este sufficient, dar la 15 minute aveți grijă să le întoarceți pe partea cealaltă.
Redactor în cadrul redacției Creative Art Copywriting
De-a lungul timpului am încercat să mă perfecționez urmând diferite cursuri din mai multe domenii. Încă mai frecventez astfel de cursuri deoarece în viață nimeni nu se naște învățat. Îmi place să mă implic în proiecte prin care să intru în contact cu oamenii și prin intermediul cărora mă pot dezvolta profesional și personal.