Trei rețete perfecte în autodiversificare

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Chifteluțe de cartofi

Ideale pentru cină, aceste chifteluțe se fac extreme de ușor și sunt delicioase. Aveți nevoie de jumătate de kilogram de cartofi, două gălbenușuri, sare, ulei, pesmet și mărat. Cartofii se fierb, după care se pasează ca pentru piure. Se adaugă gălbenușurile bătute cu puțină sare, mărar tăiat mărunt și se formează biluțe, care se trec prin pesmet și se coc la cuptor, într-o tavă unsă cu ulei. Cam jumătate de oră la foc mare este sufficient, dar la 15 minute aveți grijă să le întoarceți pe partea cealaltă.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *