5 activități care ajută o proaspătă mămică să se relaxeze

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Ai născut de curând și te bucuri de primele luni cu bebe, minunea ta mică și zâmbăreață? Pentru că știm cât de solicitantă este această perioadă, îți prezentăm în continuare cele mai bune sugestii de activități care ajută o proaspătă mămică să se relaxeze.

Plimbă-te la aer curat și soare

Ia-ți porția de vitamina D și oxigenează-ți organismul, la o plimbare zilnică prin parc. Vei vedea că nivelul de energie crește, iar oboseala și stresul se reduc semnificativ. Soarele blând este un prieten de nădejde, atât pentru tine, cât și pentru bebeluș.

Mergi câteva ore la sală

Relaxează-te prin sport! Câte o oră la sală de două ori pe săptămână înseamnă un trup tonifiat, un psihic mai bun și o stare de spirit pozitivă. Merită să încerci exercițiile pentru mămici, te vor ajuta să revii la forma fizică dinainte de sarcină. Întreabă instructorul de fitness despre programe de recuperare fizică după naștere.

Ieși în oraș cu prietenele

Organizează un shopping la mall sau o ieșire cu fetele la un restaurant bun. Te vei relaxa și vei avea ocazia să le arăți toate pozele și filmulețele cu bebelușul tău drag. Alegeți împreună un loc agreabil, de exemplu o terasă pe malul lacului sau o ceainărie cochetă într-o zonă liniștită.

Urmărește o comedie romantică sau un film relaxant

Poți să te relaxezi și acasă, în confortul livingului. Prepară un ceai aromat și distrează-te în compania actorilor preferați, cu o comedie romantică sau un serial pe canalele de video streaming. Pentru o experiență super, alege un smart TV cu diagonală mare și rezoluție 4K, din oferta de televizoare în rate fără dobândă*, de la magazinele partenere CardAvantaj.

Folosește cardul de cumpărături ca să achiziționezi televizorul potrivit pentru tine și familia ta. Beneficiezi de plata în rate cu dobândă zero* și poți să comanzi online modelul preferat, fără să mai faci un drum la raionul de electronice și produse IT&C.

Distrați-vă în trei: mami, tati și bebe

O activitate relaxantă pentru tine, ca proaspătă mămică este timpul petrecut împreună cu bebelușul, seara, când vine și tati acasă. Stabiliți un program comun de joacă: baia copilului, parada jucăriilor de pluș, primii pași pe covorașul din dormitor – toate acestea sunt momente fericite, despre care vă veți aminti cu drag peste ani, când prichindelul vostru va merge la grădiniță sau în prima zi de școală.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *