Plasma Quinton – de ce este o alegere potrivită?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Plasma Quinton, care sunt beneficiile pe care le poți obține? Iată mai multe informații!

Suplimentele alimentare sunt cele care optimizează procesele interne pentru a obține rezultate mai rapide, aducând, în acest fel, beneficii stării de sănătate. Ele sunt recomandate atunci când există în organism anumite deficiențe de nutrienți și vitamine, apărute fie din cauza unui regim alimentar neadecvat, a unor afecțiuni sau după vindecarea acestora, când corpul este slăbit.

    Totuși, este important să știi că în ciuda avantajelor pe care suplimentele alimentare le aduc organismului, ele nu pot înlocui mesele de zi cu zi și nu pot fi sursa principală prin care să asigurăm substanțele nutritive necesare pentru o stare bună de sănătate. Așa cum sugerează și denumirea, rolul lor este acela de a suplimenta, de a completa nivelul de minerale, vitamine, aminoacizi și proteine din corp, pentru ca acesta să funcționeze corespunzător, astfel încât calitatea vieții să fie cât mai bună.

   Datorită componentelor pe care le au, suplimentele asigură o stare generală de bine, energie, vitalitate, întăresc sistemul imunitar, aduc beneficii pielii și calității somnului, accelerează arderea grăsimilor și au rol benefic în combaterea anxietății și depresiei.

   Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate cu scopul de a trata boli, ci în aceste situații, este recomandată folosirea lor pentru ca organismul să aibă suficienți nutrienți esențiali, astfel încât sistemul imunitar să fie eficient și să te ajute pentru a lupta împotriva bacteriilor și virusurilor ce au produs afecțiunea cu care te confrunți.

    Magazinul online Crud și Sănătos, pe lângă multitudinea de produse bio care pot ține locul celor convenționale și de multe ori, dăunătoare, oferă și astfel de suplimente care aduc organismului energie și vitalitate.

     Plasma Quinton Hipertonic este un produs 100% natural, vegan, nu conține gluten, lactoză și zaharuri. Cutia conține un număr de 30 de fiole a câte 10 ml fiecare, fiind administrate pe cale orală. Un supliment nutrițional lichid, Quinton Hipertonic are în compoziția sa apă marină extrasă din zonele cu vortex de plancton ale oceanului, care este ulterior filtrată la rece. Este un produs complet natural, fără aditivi, iar pe durata fluxului tehnologic nu intră în contact cu alte metale și nu este expus la căldură, fiind păstrat, astfel, caracterul său terapeutic natural.

    Din aceste motive, Quinton Hipertonic este de 100 de ani considerat suplimentul alimentar deosebit de eficient pentru femeile însărcinate, nou-născuți și copii. Utilitatea lui constă în faptul că reface echilibrul fluidelor biologice ale mediului intern, precum limfa, sângele și lichidul extracelular.

    În general, pentru absorbția, asimilarea și eliminarea suplimentelor alimentare este folosită o cantitate de energie mai mare decât cea obținută prin consumul acestora. De asemenea, majoritatea suplimentelor au puterea de absorbție diminuată, iar acest fapt determină organismul să elimine acele elemente care nu sunt asimilate, apărând deshidratarea și acidificarea ficatului, rinichilor și intestinelor.

     Spre deosebire de restul suplimentelor, Quinton Hipertonic este absorbit prin difuzia pasivă, având aminoacizi care sunt necesari pentru a traversa bariera hematoencefalică. În plus, este important și faptul că între apa de mare și sânge există multe asemănări, fapt care determină o regenerare completă, care aduce echilibru și vitalitate.

    Plasma Quinton asigură cuplajul mineralo-proteic și mineralo-vitaminic tuturor proceselor metabolice. Aceasta conține toate oligoelementele de care depinde potențialul energetic al fiecărei celule.

     Plasma Quinton Hipertonic este destinată copiilor de peste un an și adulților, în timp ce Quinton Izotonic este recomandat pentru bebeluși.

     Este un supliment care, la fel ca toate celelalte, nu vindecă, însă ajută în procesul de vindecare. Quinton Izotonic permite rehidratarea la nivel celular, este modulator imunitar natural, având acțiune infinitezimală unică și acțiune ponderală, datorită numeroaselor elemente pe care le conține.

    La Crud și Sănătos găsești aceste suplimente și la oferte promoționale care includ pachete ce conțin, pe lângă Plasma Quinton, și vitamina C și D. Odată ce le vei încerca, vei înțelege cu adevărat care sunt diferențele între aceste suplimente și cele pe care deja le-ai încercat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *