Da sau nu pentru usturoi în diversificare

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Multe dintre preparatele pe care le consumăm zilnic conțin și usturoi, acel ”ceva” care le dă gustul inconfundabil. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre alimentația bebelușului, multe mămici se feresc să folosească usturoiul, tocmai din cauza acestui gust specific. De asemenea, printre argumentele mămicilor care nu îl folosesc atunci când vine vorba despre diversificarea alimentației se află și cel că usturoiul ar cauza unele probleme stomacale.

Plin de vitamine

Banalul cățel de usturoi este, potrivit cercetărilor, plin de substanțe extrem de benefice pentru sănătatea noastră. Vitamina B 6, dar și B1 se găsesc în cantitate apreciabilă în usturoi, precum și vitamina C. Cât despre gustul specific, acesta este dat de mulțimea compușilor ai sulfului pe care usturoiul îi conține. Dar, să nu uităm și de alicină, despre ale cărei efecte antivirale, antibacteriene, antibiotice știe toată lumea.

CONTINUARE – Da sau nu pentru usturoi în diversificare

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *