Începi diversificarea în sezonul rece? Iată 3 alimente pe care să le introduci

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Începerea diversificării, iarna

Dacă începerea diversificării se face iarna, acest aspect este destul de important şi benefic, deoarece se elimină riscul alterării alimentelor din cauza căldurii. Mama nu îşi mai face griji cum să transporte cumpărăturile şi cum să depoziteze mâncarea preparată, deoarece temperatura nu impune măsuri foarte stricte. Chiar dacă piaţa este mai săracă în fructe şi legume proaspete şi de bună calitate, totuşi, se pot găsi cu uşurinţă şi pe timpul iernii.

 

 CONTINUARE – Începi diversificarea în sezonul rece? Iată 3 alimente pe care să le introduci

Vezi continuarea apăsând butonul "Înainte"

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *