Începi diversificarea în sezonul rece? Iată 3 alimente pe care să le introduci

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Carnea

Carnea este unul dintre alimentele absolut necesare în alimentaţia unui copil, fiind o sursă importantă de nutrienţi necesari unei bune dezvoltări şi activităţi cerebrale.

Începutul diversificării înseamnă piureuri de rădăcinoase şi de fructe. Odată trecută această primă etapă se poate introduce şi carnea, în jurul vârstei de 6 luni, în funcţie de etapele stabilite pentru cel mic.

Se va începe administrând carnea de văcuţă sau găină fiartă separat, tocată mărunt şi amestecată în piureul de legume, deja cunoscut de către cel mic. Administrarea cărnii se va face începând cu 1 linguriţă, crescând până la 4-5 linguriţe, iar în jurul vârstei de 1 anişor, cel mic ajungând să consume 10-15 linguriţe pe zi.

 

 CONTINUARE – Începi diversificarea în sezonul rece? Iată 3 alimente pe care să le introduci

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *