Începi diversificarea în sezonul rece? Iată 3 alimente pe care să le introduci

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Gălbenuşul de ou

După ce a fost introdusă cărnica, celui mic i se poate face cunoştinţă cu gălbenuşul de ou,  fiert tare. Se începe cu un sfert de gălbenuş fiert  şi  amestecat cu  piureu de legume sau cu brânzică de vaci. Oul se va administra de maxim 3 ori pe săptămână, iar cantitatea de gălbenuş introdus la o masă va creşte progresiv. Se va acorda o mare atenţie acestei etape, oul fiind un puternic alergen. Orice modificare în scaunul copilului, vărsături  sau apariţia  erupţiilor  cutanate, vor fi semnalate medicului pediatru.

 

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *