Sfecla roșie, bombă de sănătate în diversificare

Una dintre cele mai sănătoase legume, cu atât mai mult cu cât avem în vedere diversificarea corectă a celui mic, este și sfecla roșie. De fapt, beneficiile acesteia pentru cel mic încep încă din perioada intrauterină, sfecla roșie fiind chiar recomandată femeilor însărcinate, care o pot consuma deoarece în aceste fel își pot proteja pruncul de eventualele mutații.

Plină de acid folic

Sfecla roșie este o bună sursă de acid folic, de care bebelușul are nevoie pentru o dezvoltare corespunzătoare. În plus, această legumă mai este recunoscută și pentru faptul că este un mare inamic al anemiei, dar ajută și la detoxificarea ficatului. Vitaminele A, B, C și E conținute de sfecla roșie asigură o reminalizare a organismului.

CONTINUARE – Sfecla roșie, bombă de sănătate în diversificare

Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Pages: 1 2 3 4 5

Ai ceva de adăugat?...

*