Sfecla roșie, bombă de sănătate în diversificare

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Una dintre cele mai sănătoase legume, cu atât mai mult cu cât avem în vedere diversificarea corectă a celui mic, este și sfecla roșie. De fapt, beneficiile acesteia pentru cel mic încep încă din perioada intrauterină, sfecla roșie fiind chiar recomandată femeilor însărcinate, care o pot consuma deoarece în aceste fel își pot proteja pruncul de eventualele mutații.

Plină de acid folic

Sfecla roșie este o bună sursă de acid folic, de care bebelușul are nevoie pentru o dezvoltare corespunzătoare. În plus, această legumă mai este recunoscută și pentru faptul că este un mare inamic al anemiei, dar ajută și la detoxificarea ficatului. Vitaminele A, B, C și E conținute de sfecla roșie asigură o reminalizare a organismului.

CONTINUARE – Sfecla roșie, bombă de sănătate în diversificare

Înapoi1 din 5
Vezi continuarea apăsând butonul "Înainte"

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *