Conserve pentru bebici

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Anotimpul rece este sărac în fructe şi legume proaspete, de calitate. Evident că se pot găsi cireşe în plin ger şi roşii în toiul sărbătorilor de iarnă, însă pentru ca meniul copiilor să cuprindă ingrediente de calitate, neîmbibate cu pesticide şi substanţe de transport, ar trebui, pe cât posibil, ca mămicile sau bunicile să prepare câteva conseve şi pentru cel mic. Pe timpul verii şi toamna, pieţele sunt pline de produse de calitate, cât mai apropiate de condiţia de bio, acestea putând fi preparate şi pregătite astfel încât cel mic să se bucure de beneficiile acestora şi pe timpul iernii.

Gem şi dulceţuri

Ce poate fi mai gustos decât o tartină unsă cu unt şi gem de prune, sau o prăjitură delicioasă preparată cu dulceaţă?! Clătite mustind de gusturi şi nuci umplute cu gem, sunt dulciuri de casă pe care mama le va prepara cu mare uşurinţă pe timpul iernii, dacă a avut grijă să pregătească gemuri şi dulceţuri din prune, cireşe, vişine, gutui, piersici, caise sau pere. Uşor de preparat, fără conservanţi, gemul şi dulceaţa preparate vara şi  toamna, depozitate în locuri răcoroase, vor fi de mare folos pe timpul iernii, asigurând copiilor un desert sănătos şi delicios.

 CONTINUARE – Conserve pentru bebici

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *