Conserve pentru bebici

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Roşii

Roşia este unul dintre ingredientele esenţiale în prepararea mâncărurilor pentru copii. Pentru a nu apela la conservele din comerţ sau la roşiile importate, mama poate recurge la câteva metode prin care poate păstra gustul delicios al roşiei autohtone, chiar şi pe timpul iernii. Roşiile se pot opări şi decoji, după care se pun în punguţe speciale şi se congelează. Se vor decongela exact când este nevoie de ele pentru prepararea unui fel de mâncare.

La fel de gustoase vor fi dacă se pun întregi în borcane, se acoperă cu apă, se presară puţină sare, se capsează etanş şi se fierb 20 minute pe baie de aburi. Roşiile îşi vor păstra savoarea şi gustul specific.

 

 CONTINUARE – Conserve pentru bebici

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *