Descoperă lumea aventurilor HiPPis! De ce să încerci noua gamă de produse HiPPis

Diversificarea alimentației este un subiect destul de dezbătut în rândul mămicilor. Unele sunt de acord cu introducerea a diferite tipuri de alimente în dieta bebelușului de la 6 luni, în timp ce altele susțin că ar fi mai bine ca acestea să se introducă după vârsta de 9-10 luni, atunci când sistemul digestiv este dezvoltat și poate procesa cum trebuie toate noile alimente. Dacă și tu te afli în postura de mămică, aceste discuții nu ar trebui să te afecteze. Până la urmă, este vorba de copilul tău și doar tu poți lua cele mai bune decizii pentru el.

Eu am introdus alimentele în dieta bebelușului treptat, fără nicio problemă, iar în aces sens, un ajutor important l-am primit de la produsele HiPP Legume, cum ar fi ”Primul Morcov” sau ”Primul Dovleac”, care nu doar i-au asigurat micuțului meu nutrienții necesari pentru o dezvoltare armonioasă și sănătoasă, ci i-au și încântat papilele gustative. După câteva zile de Hipp Legume, cel mic abia aștepta prânzul pentru a se delecta cu noul gust. Treptat, am crescut și am vrut să încercăm și piureurile din fructe HiPPis. Eu aveam o mare problemă cu cel mic pentru că refuza să mănânce fructe indiferent de ce fruct i-aș fi dat sau în ce combinație. Având în vedere că avea nevoie de vitaminele și mineralele care se găsesc de obicei în fructe, m-am gândit să încerc și cu piureurile HiPPis și poate îl păcălesc așa. Cel mic a fost încântat la vedere ambalajului cu maimuțica Matt și a devorat piureul de fructe în doar câteva minute, lucru destul de surprinzător pentru mine!

Primul piure de fructe HiPPis încercat a fost cel de măr, pară și banană, care avea un gust foarte natural și o textură plăcută, cremoasă. Ce mi-a plăcut cel mai mult la noua gamă HiPPis a fost faptul că sunt 100% ecologice, naturale, nu au adaos de zaharuri, gluten și nici sucuri concentrate pentru îndulcire. Se folosește doar fructul natural care este supus unei tehnici de pasare care îl transformă într-o pastă extrem de fină. M-am gândit ulterior că poate cel mic refuza fructele mele pentru că nu i le serveam sub formă atât de cremoasă, așa că am zis să mai testez un piure ecologic de la HiPPis să văd într-adevăr dacă cel mic iubește fructele. Am ales de data aceasta  piureul cu măr, mango și piersică, iar rezultatul a fost același, cel mic mâncându-l cu mare poftă. Un lucru important pe care am uitat să îl menționez este forma ambalajului, mult mai practică. Dacă până acum trebuia să mă chinui să îi dau să mănânce cu lingurița din borcănel, acum tot ce trebuie să fac este să îi desfac pungulița cu piureul și să îl las să îl savureze. Acest lucru poate fi de mare ajutor și atunci când pleci într-o călătorie sau în vizită la cineva și nu poți merge cu borcanele de piure de fructe după tine.

În concluzie, dacă și tu vrei să îi asiguri celui mic doza zilnică de vitamine și minerale, atunci ar fi bine să optezi pentru noua gamă de piureuri ecologice HiPPis. Cameleonul Cathy, Broasca Frankie, Tucanul Tommy, Țapul Benjamin, Tigrul Tim,  Zebra Zachary și nu în cele din urmă, Maimuța Matt îi așteaptă pe cei mici într-o lume plină de aventuri! Noua gamă HiPPis cuprinde următoarele combinații de fructe și arome: măr-pară-banană, mere-banane-căpșuni, măr-piersică-fructe de pădure, pară-banană-kiwi. Cu siguranță una dintre aceste combinații delicioase va fi pe placul copilului tău!

Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*