Mod de preparare
Ingredientele se ţin o oră la temperatura camerei, după care se pun toate într-un bol. Untul se taie cubuleţe, brânzica se zdrobeşte bine cu furculiţa, iar făina se presară deasupra. Se amestecă totul foarte bine, fie cu mâna, fie folosind funcţia respectivă a robotului de bucătărie. Aluatul obţinut va fi destul de ferm. Va fi păstrat la rece pentru 30 de minute, după care se întinde într-o foaie groasă de jumătate de centimetru. Aici începe distracţia, alegându-se cele mai variate forme de tăiat biscuiţeii: ursuleţi, steluţe, căţeluşi, soare, lună, broscuţe, cât mai multe forme vesele.
Se pun într-o tavă unsă cu unt şi presărată cu făină şi se coc maxim 15 minute la foc moderat.
CONTINUARE – Biscuiţi cu brânzică de vaci
Redactor în cadrul redacției Creative Art Copywriting
Respectând limba română şi cititorii, documentându-mă permanent cu interes şi asumare, informându-mă despre tot ceea ce apare nou în domeniile abordate, scopul meu este de a redacta articole corecte, bogate informaţional, fluente, sistematizate, accesibile şi utile.