Biscuiţi cu brânzică de vaci

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Mod de preparare

Ingredientele se ţin o oră la temperatura camerei, după care se pun toate într-un bol. Untul se taie cubuleţe, brânzica se zdrobeşte bine cu furculiţa, iar făina se presară deasupra. Se amestecă totul foarte bine, fie cu mâna, fie folosind funcţia respectivă a robotului de bucătărie. Aluatul obţinut va fi destul de ferm. Va fi păstrat la rece pentru 30 de minute, după care se întinde într-o foaie groasă de jumătate de centimetru. Aici începe distracţia, alegându-se cele mai variate forme de tăiat biscuiţeii: ursuleţi, steluţe, căţeluşi, soare, lună, broscuţe, cât mai multe forme vesele.

Se pun într-o tavă unsă cu unt şi presărată cu făină şi se coc maxim 15 minute la foc moderat.

 CONTINUARE – Biscuiţi cu brânzică de vaci

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *