Biscuiţi cu brânzică de vaci

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Mod de preparare

Ingredientele se ţin o oră la temperatura camerei, după care se pun toate într-un bol. Untul se taie cubuleţe, brânzica se zdrobeşte bine cu furculiţa, iar făina se presară deasupra. Se amestecă totul foarte bine, fie cu mâna, fie folosind funcţia respectivă a robotului de bucătărie. Aluatul obţinut va fi destul de ferm. Va fi păstrat la rece pentru 30 de minute, după care se întinde într-o foaie groasă de jumătate de centimetru. Aici începe distracţia, alegându-se cele mai variate forme de tăiat biscuiţeii: ursuleţi, steluţe, căţeluşi, soare, lună, broscuţe, cât mai multe forme vesele.

Se pun într-o tavă unsă cu unt şi presărată cu făină şi se coc maxim 15 minute la foc moderat.

 CONTINUARE – Biscuiţi cu brânzică de vaci

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *