Budinci pentru pitici

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Budinca din paste

Se prepara foarte repede şi este delicioasă, având ca ingrediente doar paste, brânzică de vaci şi zahăr sau miere.  Se vor fierbe pastele, se vor limpezi în apă rece şi se vor lăsa la scurs. Se  amestecă uşor  cu brânzica de vaci şi zahărul. Compoziţia  se toarnă într-o formă unsă cu unt. Se coace maxim 30 de minute la foc moderat.  În cazul în care cel mic poate consuma miere, budinca va fi preparată doar din paste şi brânzică, urmând ca atunci când o serveşte să se adauge puţină miere. De asemenea, poate fi servită cu gem de prune sau de caise.

Aceeaşi reţetă poate fi preparată folosind brânză sărată în loc de brânzica de vaci, obţinând o budincă sărată gustoasă şi foarte hrănitoare.

 

 CONTINUARE – Budinci pentru pitici

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *