Dulciuri pentru copii cu intoleranţa sau alergia la ouă

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Micuţii care au parcurs deja etapele diversificării, sunt dorminici de gusturi noi şi sunt foarte curioşi în ceea ce priveşte textura unei prăjiturici. Există însă şi mititeii care manifestă intoleranţă sau, mai delicat, chiar alergie la ouă. Pentru a nu-i priva de gustul delicios şi sănătos al dulciurilor preparate de mama, se vor alege reţete fără ou, la fel de aromate, plăcute şi hrănitoare.

Intoleranţa sau alergia la ouă

Oul este un aliment esenţial din meniul unui copil. Are un aport substanţial de fier şi de acizi graşi esenţiali. Însă dacă micuţul a manifestat intoleranţă sau chiar alergie la ouă, atunci se va evita total administrarea oului sau a produselor care au ou în compoziţie. Medicul alergolog care a depistat acestă problemă, va recomnada modul de abordare şi va decide timpul când se poate interveni şi dacă se mai  poate interveni cu ou în alimentaţie. Până atunci însă, copilului nu i se va administra ou, pregătindu-i-se feluri de mâncare şi prăjituri fără ou.

 

 CONTINUARE – Dulciuri pentru copii cu intoleranţa sau alergia la ouă

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *