Dulciuri pentru copii cu intoleranţa sau alergia la ouă

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Plăcinta cu mere

Pentru a pregăti acestă plăcintă mama va avea nevoie de 200 grame de unt, 200 militri de smântână, 50 grame de zahăr, 500 grame de făină, praf de copt şi 5, 6 mere sănătoase şi gustoase. Se va pregăti aluatul. Untul moale se freacă bine cu zahărul, se adaugă smântâna, se omogenizează şi se presară făina cernută şi amestecată cu praful de copt. Se frământă uşor şi se păstrează 30 de minute la rece.

Între timp se decojesc merele, se rad pe răzătoarea mare şi se fierb la foc mic împreună cu puţin unt şi zahăr, după gust. Va deveni o pastă delicioasă.

Se scoate aluatul de la rece, se întinde o foaie, se pune în tava unsă cu unt şi se întinde  compoziţia de mere. Se acoperă cu  a doua foaie şi se coace 60 de minute la foc moderat.

 

 

 CONTINUARE – Dulciuri pentru copii cu intoleranţa sau alergia la ouă

Vezi continuarea apăsând butonul "Înainte"

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *