Dulciuri pentru copii cu intoleranţa sau alergia la ouă

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Gogoşele vesele

Pentru a prepara  gogoşele pufoase şi gustoase,  va fi  nevoie de 600 g făină, 25 g drojdie, 150 g zahăr, 250 ml apă caldă, 50 ml ulei, plus ulei pentru prăjit şi esenţe de rom sau vanilie, coajă de portocală şi lămâie. Se va  dizolva drojdia în puţin zahăr, după care  maiaua obţinută se pune  peste făina cernută şi pusă într-un bol. În apa caldă se dizolvă  zahărul şi se toarnă peste făină. Se adaugă esenţe şi coajă de portocală sau lămâie şi se frământă bine, adăugând treptat uleiul.  După ce aluatul a fost lăsat la crescut, se întinde o foaie grosuţă şi se taie gogoşele vesele. Se prăjesc în ulei bine încins.

 

 

 CONTINUARE – Dulciuri pentru copii cu intoleranţa sau alergia la ouă

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *