Clătite
Chiar şi fără ou, se pot prepara clătite delioase. Se vor folosi 500 militri de lapte, esenţă de rom, un praf de sare şi 200 grame de făină.
Se va dizolva făina în jumătate din cantitatea de lapte călduţ, după care se va adăuga treptat şi restul laptelui până se obţine consistenţa potrivită. Se pun esenţele şi se pregăteşte tigaia pentru prăjit, care va fi unsă cu ulei înainte de prăjirea fiecărei clătite. Astfel pregătite, clătitele pot fi umplute cu ce tip de gem doreşte micuţul, cu brânzică dulce sau cu fructe.
Redactor în cadrul redacției Creative Art Copywriting
Respectând limba română şi cititorii, documentându-mă permanent cu interes şi asumare, informându-mă despre tot ceea ce apare nou în domeniile abordate, scopul meu este de a redacta articole corecte, bogate informaţional, fluente, sistematizate, accesibile şi utile.