Meniul unei zile de vară

Pe perioada verii trebuie avut mare grijă ce cuprinde meniul copilului. Este nevoie de toţi nutrienţii, însă este foarte important ca alimentele să fie sigure, atât din punct de vedere al procurării acestora, cât şi legat de preparare şi depozitare, ţinând cont că temperaturile sunt ridicate. De asemenea, se va […] mai mult »

Retete diversificare 12-18 luni

Rețete diversificare 12-18 luni

În această etapă a diversificării (12-18 luni) pot fi introduse în alimentația copilului alimente noi care până la vârsta de un an nu erau recomandate datorită potențialului alergenic mare pe care îl au. Astef, în această perioadă, puteți introduce în alimentație nucile, alunele, migdalele și fisticul care sunt foarte sănătoase […] mai mult »

Dulciuri pentru pofticioşi

Fiecare mamă doreşte să-şi hrănească micuţul cât mai sănătos, pentru a-i asigura resurse sigure pentru o dezvoltare normală şi pentru a elimina pe cât posibil riscul aparăţiei problemelor de sănătate generate de o alimentaţie haotică, dezechilibrată şi nesănătoasă. Dulciurile nepotrivite micuţilor Dulcele este cel mai greu de administrat, atunci când […] mai mult »

Reteta diversificare Smoothie de capsune

Smoothie de căpșune – rețetă diversificare de la 12 luni

INGREDIENTE rețetă diversificare Smoothie de căpșune: 1 ceașcă căpșuni înghețate sau proaspete; 1 ceașcă fructe de pădure înghețate; 1 banană; 1 ceșcă lapte de migdale (doar dacă cel mic nu este alergic la migdale!); 1 ceașcă suc de portocale proaspăt; ¼ ceașcă baby spanac. MOD DE PREPARARE rețetă de diversificare […] mai mult »