Brioșe cu caise – rețetă diversificare de la 12 luni

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Reteta diversificare Briose cu caise

INGREDIENTE rețetă diversificare Brioșe cu caise:

  • ½ cană de făină albă;
  • 1/3 cană făină grâu întreg;
  • ¼ cană zahăr brun;
  • ¾ linguriță coajă de portocală rasă;
  • ½ linguriță praf de copt;
  • 1/8 linguriță sare;
  • ½ cană lapte bătut;
  • 2 linguri unt topit;
  • ¼ linguriță extract de vanilie;
  • 1 ou;
  • ½ cană caise uscate.

MOD DE PREPARARE rețetă de diversificare Brioșe cu caise:
1. Cuptorul va fi încins la 190 grade Celsius.
2. Combină primele 6 ingrediente într-un bol mare.
3. Laptele bătut va fi amestecat cu untul, vanilia și oul.
4. Amestecul de la b. se combină cu c. și rezultă un aluat.
5. Se ia câte puțin din aluat, se amestecă cu caisa și se așază în formele de brioșe.
6. Se bagă brioșele la cuptor pentru 10 minute, la 190 grade Celsius.
7. Se dau copilului după ce s-au răcit.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *