Fâșii de pește – rețetă diversificare de la 12 luni

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Reteta diversificare Fasii de peste

INGREDIENTE rețetă diversificare Fâșii de pește:

  • 250g file de peste tilapia (sau orice fel de carne albă care nu are oase);
  • 1 ceașcă pesmet;
  • 1 ou bătut;
  • 1 lingură apă.

MOD DE PREPARARE rețetă de diversificare Fâșii de pește:
Încălzește cuptorul la 190 grade Celsius și adaugă tava cu foaie de copt.
Taie fileul de pește în bucăți subțiri și lungi, toate de aceleași dimensiuni.
Se combină oul bătut cu apa.
Se ia peștele, se dă prin ou și apă, apoi prin pesmet și se așază în tavă.
Fâșiile de pește se bagă la cuptor pentru 10-12 minute, până când pesmetul se rumenește.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *