Fasole verde coaptă – rețetă diversificare de la 12 luni

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

 

Reteta diversificare Fasole verde coaptaINGREDIENTE rețetă diversificare Fasole verde coaptă:

  • ½ kg fasole verde, cu codițele îndepărtate;
  • 2 linguri de ulei extravirgin;
  • Foarte puțină sare.

MOD DE PREPARARE rețetă de diversificare Fasole verde coaptă:
Se încinge cuptorul la 220 grade Celsius.
Introdu o tavă în cuptor pentru 10 minute.
Fasolea verde se va pune într-un bol mare, se va unge cu ulei, se va săra.
Apoi, se așază pe foaie de copt, pe tava încinsă.
Fasolea se lasă la cuptor, la 220 grade Celsius, pentru 8 minute, până devine crocantă.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *