Meniul unei zile de vară

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Pe perioada verii trebuie avut mare grijă ce cuprinde meniul copilului. Este nevoie de toţi nutrienţii, însă este foarte important ca alimentele să fie sigure, atât din punct de vedere al procurării acestora, cât şi legat de preparare şi depozitare, ţinând cont că temperaturile sunt ridicate. De asemenea, se va acorda o mare atenţie hidratării micuţilor, apa fiind la îndemână permanent.

Micul dejun

Pentru micul dejun se poate prepara o porţie delicioasă de orez cu lapte, îmbogăţit cu puţină dulceaţă pragătită în casă.

Se vor pune la fiert 50 de grame de orez cu bobul rotund şi se va adăuga lapte pe timpul fierberii, astfel încât consistenţa acestuia să fie cremoasă şi plăcută. Se va îndulci cu puţin zahăr în timpul fierberii,  sau cu un adaos de dulceaţă, după ce orezul a fost pus în castonele.

CONTINUARE – Meniul unei zile de vară

Înapoi1 din 5
Vezi continuarea apăsând butonul "Înainte"

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *