Pilaf cu pui și spanac – rețetă diversificare de la 12 luni

 

Reteta diversificare Pilaf cu pui si spanac

INGREDIENTE rețetă diversificare Pilaf cu pui și spanac:

  • 1 ½ linguri ulei de măsline;
  • 1 cană ceapă mărunțită;
  • 2 bețișoare scorțișoară;
  • 1 ½ căni orez nefiert basmati;
  • 1 cană roșii tăiate cuburi;
  • ½ linguriță sare;
  • 2 căni supă de pui;
  • Câteva frunze de spanac proaspăt, mărunțite;
  • ½ cană stafide mărunțite;
  • 2 căni de piept de pui fiert.

MOD DE PREPARARE rețetă de diversificare Pilaf cu pui și spanac:
Se încinge uleiul într-o tigaie, la foc mediu. Se adaugă ceapa și bețișoarele de scorțișoară și se prăjesc 5 minute. Se adaugă orezul, iar după un minut, se mai pun puțin ulei, roșiile sarea și supa. Se lasă la fiert, se pune capacul, la foc mic, pentru 15 minute, până când orezul a înghițit lichidul.
Se adaugă spanacul și stafidele și se lasă 2 minute. Apoi, se iau bețișoarele de scorțișoară și se adaugă pieptul de pui.
Se servește după ce s-a răcit, mărunțit special pentru cel mic.

Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*