Rețete diversificare 12-18 luni

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

În această etapă a diversificării (12-18 luni) pot fi introduse în alimentația copilului alimente noi care până la vârsta de un an nu erau recomandate datorită potențialului alergenic mare pe care îl au.

Astef, în această perioadă, puteți introduce în alimentație nucile, alunele, migdalele și fisticul care sunt foarte sănătoase și hrănitoare, fiind o sursă bogată de energie, antioxidanți, vitamine, fibre și acizi grași omega 3.

De asemenea, poate fi folosită mierea, în această etapă, care este o sursă execelentă de zaharuri sănătoase.

 

Sursă foto – https://www.joshuakennon.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *