INGREDIENTE rețetă diversificare Supă cremă de dovlecei:
- 2 dovlecei medii
- 1 ceapă mică
- 1 cartof
- 1 morcov
- ½ ţelină
- 4 felii pâine
- 1 legătură de pătrunjel
MOD DE PREPARARE rețetă de diversificare Supă cremă de dovlecei:
Legumele se spală şi se curăţă de coajă, apoi se pun la fiert în apă potrivită (cât să le acopere). Când au fiert, se scot cu paleta şi se pasează cu lingura de lemn într-o farfurie adâncă, până când devin o pastă. Apoi sunt adăugate în apa care fierbe (nu se ia oala de pe foc cât pasaţi legumele).
În paralel, feliile de pâine se taie cubuleţe şi se dau la cuptor într-o tavă, până sunt rumenite. Verdeaţa se toacă mărunt şi se adaugă peste supă.
Supa se serveşte cu crutoanele din pâine puse direct în farfurie. Garantat, va fi pe placul micilor mofturoşi. Poftă bună!
CEO la grupul Creative Art.
Îl recomandă experiența de Art Director și Publisher al revistelor Căminul, Bucătăria pentru toți, Bebelu, Industry Insights, și suplimentului ziarului România liberă.