Supă cremă de dovlecei – rețetă diversificare de la 24 luni

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Supa-crema-de-dovleceiINGREDIENTE rețetă diversificare Supă cremă de dovlecei:

  • 2 dovlecei medii
  • 1 ceapă mică
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • ½ ţelină
  • 4 felii pâine
  • 1 legătură de pătrunjel

MOD DE PREPARARE rețetă de diversificare Supă cremă de dovlecei:

Legumele se spală şi se curăţă de coajă, apoi se pun la fiert în apă potrivită (cât să le acopere). Când au fiert, se scot cu paleta şi se pasează cu lingura de lemn într-o farfurie adâncă, până când devin o pastă. Apoi sunt adăugate în apa care fierbe (nu se ia oala de pe foc cât pasaţi legumele).

În paralel, feliile de pâine se taie cubuleţe şi se dau la cuptor într-o tavă, până sunt rumenite. Verdeaţa se toacă mărunt şi se adaugă peste supă.

Supa se serveşte cu crutoanele din pâine puse direct în farfurie. Garantat, va fi pe placul micilor mofturoşi. Poftă bună!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *