10 rețete rapide și sănătoase pentru copilul tău

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Ai început diversificarea și constați că deși te credeai o bună bucătăreasă, habar nu ai ce rețete să faci pentru cel mic, pentru a-i asigura necesarul de vitamine de care are nevoie. Consultă-te cu medicul pediatru, pentru a ști când să-i introduci anumite alimente, dar în rest, îți venim noi în ajutor cu câteva rețete care nu vor da greș.

Măr copt cu biscuiți și brânză de vaci

Este una dintre mâncărurile clasice, și puțini sunt bebelușii care o refuză. Mai mult, chiar și unii părinți o adoră și se transform într-un desert sănătos și pentru cei mari, puțin adaptat ce-i drept. Nu uita ca până la un an micuțul tău trebuie ferit de zahăr și gluten, așa că ai grijă la biscuiții pe care-i alegi. Brânzica de casă e ușor de făcut, așa că singura treabă pe care o ai este să coci bine mărul în cuptor sau să-l fierbi ca pentru compot. Pentru preparare, pasează mărul decojit, împreună cu biscuitele făcut praf și brânza de casă. Amestecă bine și este gata de mâncat. Simplu și delicios!

CONTINUARE – Vezi 10 rețete rapide și sănătoase pentru copilul tău

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *