Trei rețete în autodiversificare

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Autodiversificare sau diversificare clasică? Aceasta este tema multora dintre discuțiilor dintre mămici, iar fiecare dintre tabere susține că metoda aleasă de ea este cea mai potrivită pentru cel mic. Noi vom încerca să vă vorbim puțin, în rândurile care vor urma, pe scurt despre autodiversificare, deoarece această metodă nu este încă prea bine cunoscută și de aceea este greșit înțeleasă de multe ori.

 

Bebelușii preferă autodiversificarea

Aceasta a fost una dintre concluziile specialiștilor, care au observat că micuțul este fascinat de faptul că poate apuca singur anumite lucruri. Pe acest principiu se merge și în autodiversificare, dar contestatarii susțin că există riscul ca micuțul să se înece sau să mănânce prea puțin, nereușind astfel să-și asigure vitaminele și nutrienții necesari creșterii. De cealaltă parte, clasicele piureuri de legume sau fructe amestecă aromele, iar cel mic trebuie doar să înghită și atât, fără să se ”chinuie” să învețe să mestece. Evident, fiecare tabără are dreptate în felul ei, așa că nu le vom contesta părerile niciuneia dintre ele.

CONTINUARE – Vezi trei rețete în autodiversificare

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *