Sfecla roșie, bombă de sănătate în diversificare

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Una dintre cele mai sănătoase legume, cu atât mai mult cu cât avem în vedere diversificarea corectă a celui mic, este și sfecla roșie. De fapt, beneficiile acesteia pentru cel mic încep încă din perioada intrauterină, sfecla roșie fiind chiar recomandată femeilor însărcinate, care o pot consuma deoarece în aceste fel își pot proteja pruncul de eventualele mutații.

Plină de acid folic

Sfecla roșie este o bună sursă de acid folic, de care bebelușul are nevoie pentru o dezvoltare corespunzătoare. În plus, această legumă mai este recunoscută și pentru faptul că este un mare inamic al anemiei, dar ajută și la detoxificarea ficatului. Vitaminele A, B, C și E conținute de sfecla roșie asigură o reminalizare a organismului.

CONTINUARE – Sfecla roșie, bombă de sănătate în diversificare

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *