Una dintre cele mai sănătoase legume, cu atât mai mult cu cât avem în vedere diversificarea corectă a celui mic, este și sfecla roșie. De fapt, beneficiile acesteia pentru cel mic încep încă din perioada intrauterină, sfecla roșie fiind chiar recomandată femeilor însărcinate, care o pot consuma deoarece în aceste fel își pot proteja pruncul de eventualele mutații.
Sfecla roșie este o bună sursă de acid folic, de care bebelușul are nevoie pentru o dezvoltare corespunzătoare. În plus, această legumă mai este recunoscută și pentru faptul că este un mare inamic al anemiei, dar ajută și la detoxificarea ficatului. Vitaminele A, B, C și E conținute de sfecla roșie asigură o reminalizare a organismului.
CONTINUARE – Sfecla roșie, bombă de sănătate în diversificare
Redactor în cadrul redacției Creative Art Copywriting
De-a lungul timpului am încercat să mă perfecționez urmând diferite cursuri din mai multe domenii. Încă mai frecventez astfel de cursuri deoarece în viață nimeni nu se naște învățat. Îmi place să mă implic în proiecte prin care să intru în contact cu oamenii și prin intermediul cărora mă pot dezvolta profesional și personal.